Gotink Catering totaal cateraar

Maaltijdservice (tafeltje-dek-je) en Catering

Maaltijdservice

Gotink Catering is een maaltijdservice en (bedrijfs)cateraar. De service van een maaltijd aan huis, dat is waar Gotink Catering goed in is. Het tafeltje-dek-je van vroeger, een warme maaltijd aan huis en daarnaast leveren wij sinds 2019 ook koelverspakketten met kant-en-klaar maaltijden.

Catering

Gotink Catering verzorgt voor bedrijven en particulieren totale Catering Events. Verder bestaat ons assortiment uit: vergaderlunches, overwerkmaaltijden, hapjes, buffetten, barbecue en salades.

Tafeltje-dek-je (maaltijdservice)

De warme maaltijdservice is altijd één van de pijlers van Gotink Catering geweest. Hiernaast bieden wij, sinds 2019, ook koude kant-en-klaar maaltijden aan in onze koelverspakketten maaltijdservice. Op dit moment bezorgen wij hiermee bijna net zoveel maaltijden als met onze vertrouwde warme maaltijden.
Mensen blijken zeer tevreden over de kwaliteit van onze maaltijden. Heerlijke maaltijden aan huis, dat is waar Gotink Catering goed in is.
De maaltijdservice is beschikbaar in Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Wijhe, Ommen, Hellendoorn, Rijssen en omstreken.

Totale catering

Het Gotink Catering assortiment bestaat uit: vergaderlunches, overwerkmaaltijden, hapjes, buffetten en salades. Met dit assortiment bedienen wij bedrijven, maar ook bij particulieren zorgen wij voor de totale catering. De catering kan worden verzorgd van 20 personen tot meer dan 1.000 personen. Gotink Catering bedient dus zowel kleine als ook grote groepen. In de omgeving van Deventer, Apeldoorn en Zutphen.
Wij leveren maatwerk en werken met bedrijfsspecifieke menu’s voor grote bedrijven zoals Oosterberg en Wasco.
In Ommen leveren wij vanaf 50 personen catering op maat.

Gotink Catering

Bert en Eeltje Gotink, zijn meer dan 40 jaar geleden begonnen met deze warme maaltijdservice. Op 1 december 1982 is het bedrijf opgericht in een klein pand in de binnenstad van Deventer. In 2001 is het bedrijf overgegaan naar een modern bedrijfspand op het industrieterrein (Osnabrückstraat 20). Hierbij is rekening gehouden met het werken volgens de richtlijnen van de HACCP.
Inmiddels is Gotink Catering uitgegroeid tot een heus familiebedrijf waarbij de oudste zoon Roy Gotink ook mede-eigenaar is van Gotink Catering. Voor de maaltijdservice rijden er elke dag 20 rode busjes rond met maaltijden door Deventer, Zutphen, Holten, Rijssen, Raalte, Apeldoorn en omstreken. Kortom u ziet ons overal!

Samenwerkingen

Diverse particuliere instellingen behoren tot het klantenbestand van Gotink Catering. Wij werken nauw samen met (thuis)zorg organisaties, zoals Carinova, ZGR en Zorgsaam.

Wij bezorgen onder andere bij Stichting Ludgerus, service flat Beeckestein, woonzorglocatie Sint Jozef en De Benring in Voorst.