Warme
maaltijd aan huis

Bekijk de menulijst voor de aankomende weken van de warme maaltijdservice:

  • Bezorging ma. t/m vr. tussen 11:00-13:00 en 16:00-18:00
  • Bezorging za. tussen 11:00 – 13:00
  • U krijgt één vaste bezorger
  • Dagelijks warm of koud aan huis bezorgd

De warme maaltijdkeuzes

Bij de warme maaltijdservice is er iedere dag keuze uit drie menu’s:

  • Een ‘Hollandse pot’ menu: met aardappels (of puree), groente en vlees
  • Andere menu’s met internationale variaties zoals Italiaans, Mexicaans, Chinees en seizoensgebonden maaltijden
  • Vegetarische maaltijden

Bezorging warme maaltijd aan huis

Gotink Maaltijden worden dagelijks warm aan huis bezorgd, door een vaste bezorger. De warme maaltijden worden van maandag t/m zaterdag tussen 11:00 en 13:00 uur geleverd. Het best is deze warme maaltijdservice te vergelijken met het tafeltje-dek-je van vroeger. Bij het maken van de warme maaltijden kunnen wij met veel dieetmogelijkheden rekening houden.

Afhankelijk van uw woonplaats kunt U ook ’s avonds genieten van een warme Gotink maaltijd, deze leveren wij van maandag t/m vrijdag tussen 16:00 en 18:00 uur (zie het kopje Avondbezorging).

Gotink Maaltijden bezorgt de warme maaltijden in omgeving:
Deventer, Colmschate, Schalkhaar, Diepenveen, Wesepe, Olst, Raalte, Ommen, Heeten, Holten, Okkenbroek, Lettele, Bathmen, Harfsen, Laren, Lochem, Almen, Warnsveld, Zutphen, Eefde, Gorssel, Epse, Voorst, Wilp, Terwolde, Twello, Rijssen en Notter.

Avondbezorging

In Deventer, Zutphen, Colmschate, Diepenveen, Eefde, Epse, Warnsveld, Gorssel, Schalkhaar en Ommen bezorgen wij warme Gotink Maaltijden aan het begin van de avond.

Kosten warme maaltijd  

€ 9,50 is de prijs van een warme maaltijd aan huis. Deze prijs is inclusief bezorgkosten. Apart bij te bestellen zijn: soepen, nagerechten, een stuk fruit en gesneden fruit.
Bij onze maaltijdservice werken wij met een automatische incasso. Eenmaal per maand wordt het bedrag geïncasseerd en ontvangt u een overzicht waarin per week wordt aangeven hoeveel u heeft afgenomen.

De prijzen zijn inclusief 9% BTW en per 5 juni 2023 gewijzigd.

Warme maaltijd aan huis bestellen

Indien U ’s ochtends voor 9:30 uur bestelt, kan U eventueel diezelfde dag nog een warme maaltijd ontvangen. Dieetmaaltijden dienen wel minimaal één werkdag van tevoren te worden besteld. Vaste afnemers kunnen de weekmenu lijsten invullen en aan onze bezorger meegeven, mailen of via de bestelwebsite doorgeven.

Op zon- en feestdagen wordt er geen warme maaltijd aan huis bezorgd. Naar wens leveren wij op de dag ervoor een koelvers maaltijd of salade uit eigen keuken voor de zon- en feestdagen.

Dagelijks rijden er twintig rode busjes weg met een vaste bezorger. Onze bezorgers nemen nog de tijd voor u en indien naar wens zullen zij de maaltijd tot aan tafel afleveren.

Verpakking

De maaltijd zit in een aluminium wegwerp verpakking die dicht geseald is. De Gotink Maaltijden gaan bij ons in de oven en worden tot de juiste temperatuur opgewarmd.

Vanuit de oven gaan de Gotink Maaltijden in zwarte isolatieboxen. De maaltijden blijven zo voor lange tijd warm. Met de isolatie box verschijnt de bezorger bij u aan de deur.

Dieetvoorschriften

De Gotink Maaltijden bevatten standaard weinig zout, maar eveneens is er de optie voor zoutloze / -arme maaltijden. Met andere dieetvoorschriften kunnen wij ook rekening houden. De Gotink Maaltijden zijn ook in een vegetarische variant te bestellen.

Annuleren

Een bestelling geleverd tussen 11:00 en 13:00 uur kan t/m 9:30 uur kosteloos geannuleerd worden. Een avondbezorging geleverd tussen 16:00 en 18:00 uur kan t/m 12:00 uur kosteloos geannuleerd worden.

Particuliere instellingen

Dagelijks leveren wij ook aan particuliere instellingen. Gotink Maaltijden bezorgt warme maaltijden bij:

service flat Beeckestein

Stichting Ludgerus

woonzorglocatie Sint Jozef

De Benring in Voorst

Gotink Catering werkt veel samen met thuiszorg en -hulp organisaties CarinovaZGR en Zorgsaam.

Neem gerust contact op