Gotink Maaltijden maaltijdservice

Maaltijdservice Raalte

Op zoek naar een dagelijkse maaltijdservice in Raalte voor uzelf of uw (groot)ouders? Gotink Catering bereidt en bezorgt verse maaltijden aan huis. We bieden zowel warme als koude maaltijden aan. Er is veel variatie tussen de gerechten, het menu verschilt wekelijks. De kant-en-klare koelverspakketten kunnen gemakkelijk opgewarmd worden in de magnetron.

  • We koken alles zelf, waardoor we kwalitatief top maaltijden aanbieden
  • Het eten wordt vers bereid
  • We werken volgens de richtlijnen van HACCP
  • Ruim aanbod
  • 4,5 sterren uit 20 Google reviews
  • Koelvers maaltijden zijn gemakkelijk zelf op te warmen

★★★★★ Vertrouwd en gewaardeerd. 4.5/5 sterren uit 22 reviews op Google.

Warme maaltijdservice in Raalte

Dankzij onze maaltijdservice in Raalte krijgt u of uw dierbare dagelijks een maaltijd aan huis bezorgd die wij vers bereiden in de keuken. Deze maaltijd kan warm of koud worden geleverd. De warme maaltijden worden van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur aan huis geleverd. Er is iedere dag genoeg keuze uit verschillende gerechten. Het menu bestaat altijd uit drie verschillende variaties.

Op de website vindt u het weekmenu dat die week geldig is. Is er sprake van een allergie (bijvoorbeeld gluten), of is de persoon vegetarisch? Wij kunnen onze gerechten daar op aanpassen.

Tafeltje dekje in Raalte

Onze maaltijdservice is te vergelijken met het welbekende tafeltje dekje in Raalte van lang geleden. Uw (groot)ouders zullen het begrip tafeltje dekje vast nog wel kennen. Nog steeds bezorgen we de maaltijden gewoon aan huis, zodat u direct kunt aanschuiven. De bezorgers rijden in opvallende rode busjes langs de ouderen om tafeltje dekje in Raalte te verzorgen. Wilt u dat de maaltijd tot in de keuken wordt bezorgd, dan kan de bezorger dit gewoon doen.

Hoe houden we de maaltijd vers?

Voor warme gerechten geldt dat de maaltijden verpakt worden in een hygiënische aluminium wegwerpverpakking die dicht geseald is. Deze verpakking wordt bij ons in de oven geschoven en tot de juiste temperatuur opgewarmd. Daarna gaat de verpakking direct in een isolatiebox en de bezorgbus in. Zo blijven de maaltijden voor een langere tijd warm.

De koelverspakketten verpakken we na bereiding in een hygiënische magnetronverpakking. Deze kunt u gewoon bewaren in de koelkast, totdat het tijd wordt voor het avondeten. Dan kan de maaltijd in de magnetron worden opgewarmd. De koude maaltijden worden op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag tussen 13.30 en 17.00 uur aan huis geleverd.

Meld u aan voor onze maaltijdservice in Raalte

Wilt u zich aanmelden voor onze maaltijdservice in Raalte? Voor uzelf of voor uw vader of moeder? Vul dan het aanmeldformulier op de website. Als u voor 10.00 uur bestelt, kunt u eventueel dezelfde dag nog een warme maaltijd ontvangen. Meer weten of nog een vraag? Neem gerust (telefonisch) contact met ons op.

Wij zijn met onze maaltijdservice ook actief in andere steden in de regio, bijvoorbeeld in Apeldoorn, Deventer en Zutphen.