Gotink Maaltijden maaltijdservice

Maaltijdservice Twello

Bent u op zoek naar een maaltijdservice in Twello? Gotink Catering bezorgt elke dag verse maaltijden bij u thuis. Wij hebben bijna 40 jaar ervaring met het bereiden en bezorgen van verse, gezonde maaltijden, bereiden al ons eten zelf en gaan in Twello op dezelfde manier te werk als het welbekende Tafeltje Dekje van weleer. Kortom, bij Gotink Catering is dé tafeltje dekje service voor Twello en omgeving. Vul simpelweg ons aanmeldformulier in en voor u het weet heeft u elke dag van de week een heerlijke maaltijd op tafel staan. Heeft u vragen of wilt u voor iemand anders, zoals uw ouders of grootouders, onze maaltijdservice aanvragen? Neem dan contact met ons op.

  • We koken alles zelf, waardoor we kwalitatief top maaltijden aanbieden
  • Het eten wordt vers bereid
  • We werken volgens de richtlijnen van HACCP
  • Ruim aanbod
  • Uitstekende reviews
  • Gemakkelijk zelf op te warmen

★★★★★ Vertrouwd en gewaardeerd. 4.5/5 sterren uit 22 reviews op Google.

Maaltijdservice Twello: elke dag keuze

Kiest u voor onze maaltijdservice in Twello, dan heeft u elke dag keuze uit drie verschillende warme maaltijden én tal van extra opties. Doorgaans kunt u kiezen tussen ‘Nederlandse’ pot, ofwel aardappels, vlees en groente, een buitenlands- of seizoensgerecht en een vegetarische maaltijd. Hiernaast kunt u ook een soepje, toetje en (gesneden) fruit bij bestellen.

Bezorging van de maaltijd

De door u gekozen maaltijden worden bezorgd door de vaste bezorger, die het overigens geen probleem vindt om het eten voor u op tafel of op het aanrecht te zetten. Onze warme malen worden elke dag geleverd in een gesealde, hygiënische aluminium wegwerp verpakking. Houd er overigens rekening mee dat de maaltijd van zondag op zaterdag koud wordt bezorgd.

Tafeltje dekje in Twello: zo werkt het

In principe werkt onze maaltijdservice vrij vanzelfsprekend. Eerst meldt u zich aan voor ofwel de de warme maaltijdservice ofwel de koelverse kant-en-klaar maaltijden. Uiteraard geeft u ook uw adres en persoonlijke gegevens op. Vervolgens kiest u uw maaltijden voor de volgende week – iets wat u vanaf nu elke week zal doen. In het geval van de warme maaltijdservice ontvangt u de door u gekozen dag en maaltijd, evenals de andere dagen van de week. Heeft u gekozen voor onze koelverse pakketten? Dan ontvangt u de eerste drie maaltijden op de eerstvolgende dinsdag of vrijdag tussen 13:30 en 17:00.

Koelverspakketten maaltijdservice in Twello

Warmt u liever zelf uw maaltijd op? In dat geval leveren we de gekozen maaltijden als koelverspakketten. Dit doen wij twee keer per week, op dinsdag en vrijdag. Deze kant-en-klaar maaltijden zijn even vers als onze warme, maar moeten alleen nog even opgewarmd worden – op 700 watt voor 5 minuten – in de magnetron.

Vegetariër? Geen probleem!

Wat uw voorkeuren ook zijn, wij zorgen dat de maaltijden helemaal naar wens zijn. Zo heeft u altijd een of meerdere vegetarische opties, bijvoorbeeld een compleet vegetarische maaltijd of een maaltijd met aardappels, groente en een vegetarische vleesvervanger. Daarnaast kunt u ook andere dieetvoorkeuren opgeven. Denk hierbij aan een natriumarme maaltijd of extra fijn gesneden of gemalen eten

Meld u aan voor de maaltijdservice in Twello

Lijkt onze maaltijdservice in Twello u of uw (groot)ouders wel wat? Meld u dan aan via ons aanmeldformulier. Woont u niet in Twello maar ergens anders? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bezorgen namelijk ook maaltijden in Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Ten slotte kunt u bij vragen ook altijd (telefonisch) contact met ons opnemen.