Catering
omgeving Deventer

Gotink levert al meer dan 40 jaar 
verse maaltijden en catering.

Maaltijden en catering in Deventer
 • Allround catering
 • Maaltijden aan huis
 • Walking dinner
 • Diverse ontbijt en lunch opties zoals verse broodjes
 • Bezorging ma. t/m vr. tussen 11:00-13:00 en 16:00-18:00
 • Bezorging za. tussen 11:00 – 13:00
 • U krijgt één vaste bezorger
 • Dagelijks warm of koud aan huis bezorgd

Catering in de Stedendriehoek

In Deventer, Apeldoorn, Zutphen en nabijgelegen gemeenten zijn wij als Gotink Catering de totaal cateraar. Van grote evenement met catering op maat tot kleine gelegenheden met een vast assortiment. Ons vaste assortiment bestaat uit koude en warme hapjes, buffetten in alle vormen en maten, vergaderlunches van simpel tot luxe, overwerkmaaltijden en salade schotels uit eigen keuken. Particulieren en bedrijven behoren beide tot ons klantenbestand. Een vast assortiment catering bestelling graag minimaal vier werkdagen van tevoren doorgeven.

Catering Events

Van een kleine intieme borrel tot grote bedrijfsfeesten, een gezellige tuinfeest met barbecue tot sportevenementen, bijna alles hebben wij al een keer verzorgd. De jarenlange ervaring van onze cateringmanager biedt genoeg kennis om met u mee te denken. Wij helpen u graag de puntjes op de i te zetten. Gotink Catering biedt hoogwaardige producten, een unieke service en ook nog een scherpe prijs. Onze cateringmanager neemt graag al uw wensen met u door, vraag daarom snel uw vrijblijvende offerte aan. Bel 0570 626 606 of mail [email protected]

 • Bedrijfslunches

  Bij onze bedrijfslunches kan er gekozen worden uit een basic, classic en luxe variant. Ook kan er gekozen worden voor lunchwraps, boeren sandwiches en losse broodjes (vanaf 10 stuks). Voor (bedrijfs)lunch op maat bel naar 0570 626 606. Een lunch bestelling graag minimaal twee werkdagen van tevoren doorgeven.

 • Bedrijfsmaaltijden

  Gezonde en lekkere bedrijfsmaaltijden die gelijk genuttigd kunnen worden door werknemers. Gotink Catering levert de maaltijden warm af bij uw organisatie. Drukwerkdeal, Wasco en Oosterberg maken hier onder andere gebruik van. Maatwerk is in overleg ook mogelijk, verder zijn er vijf dagmenu’s naast een wisselend weekmenu.

 • Koude en warme hapjes

  De koude en warme hapjes zijn ideaal voor een bijeenkomst, event of feestelijke (vrijdagmiddag) borrel. De Gotink Catering hapjes worden op mooi opgemaakte schalen bezorgd. In overleg is er een eigen hapjes assortiment te kiezen en wij verzorgen ook hapjes plateaus.

Buffetten catering

Gotink Catering heeft buffetten in alle smaken. Luxe, Mexicaans, Italiaanse, Western of op z’n Hollands een stamppottenbuffet voor ieder wat wils. Zelfs voor de zoetekauw hebben wij een heel Dessertbuffet. Onze buffetten zijn uit te breiden met koude dranken geserveerd aan tafel door bediening. Mail hiervoor naar [email protected].

Totale barbecue

Wij leveren uitstekende barbecuepakketten met vlees, koude bijgerechten en de saus. Wij leveren tegen een meerprijs de gasbarbecue of zelfs een houtskool barbecue vanaf dertig personen. Een kok komt op aanvraag het vlees bereiden en ook hierbij kan bediening een drankje uitserveren. Kortom het hele jaar door een totaal verzorgde bbq.

Salades uit eigen keuken

In de Gotink keuken worden onze welbekende salades op ambachtelijke wijze bereidt. De salade wordt op schaal of in een luxe verpakking geleverd in geval van de losse salades. De salades worden omringd door vis, vlees, kazen, vruchten en/of zuren net wat passend is bij de bestelde salade. De kers op de taart is hierbij een gevuld eitje.

Gotink Catering in het nieuws

Lees een interview met onze cateringmanager Juliët in een artikel in de Stedendriehoek krant. In dit artikel valt ook meer te lezen over hoe de catering opbloeit na de Corona bij Gotink Catering.

Catering op locatie in Ommen

Gotink Oco Maaltijden bevindt zich op de Brugstraat 16 in Ommen. Vanuit hier leveren wij Catering op maat vanaf 50 personen.

Contact met Gotink Deventer

Wat is uw woonplaats en postcode?(Required)
Neem gerust contact op