Catering in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omgeving

Gotink Catering verzorgt de catering in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en nabijgelegen gemeenten. Bedrijven en particulieren behoren beide tot ons klantenbestand. Ons assortiment bestaat uit koude en warme hapjes, buffetten in alle vormen en maten, vergaderlunches van simpel tot luxe en overwerkmaaltijden. Wij zijn daarnaast ook toeleverancier van gerenommeerde landelijke cateraars.
Let wel, voor sommige plaatsen worden bezorgkosten in rekening gebracht.

Totaal Cateraar

Van een kleine intieme borrel tot grote bedrijfsfeesten, een gezellige tuinfeest met barbecue tot sportevenementen, bijna alles hebben wij al een keer verzorgd.
De jarenlange ervaring van onze cateringmanager biedt genoeg kennis om met u mee te denken. Wij helpen u graag de puntjes op de i te zetten.
Gotink Catering biedt naast een scherpe prijs en hoogwaardige producten, een unieke service. Onze cateringmanager neemt graag al uw wensen met u door, vraag daarom snel uw vrijblijvende offerte aan. Bel 0570 626 606 of mail info@gotink.nl

Toeleverancier

Onder de noemer van Euro-Sportring verzorgt Gotink Catering een aantal internationale voetbal- en handbaltoernooien. Deze toernooien worden gehouden in Apeldoorn, Arnhem en Meppel rond rond Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.
Gotink Catering is ook toeleverancier van en/of werkt samen met:

Wasco uit Twello en Apeldoorn

Oosterberg uit Apeldoorn

Schoneveld Breeding uit Wilp

Carinova uit Deventer

ZGR uit Raalte

Zorgsaam uit Apeldoorn

Gotink Catering totaal catering
Totaal catering

In het nieuws

Gotink Catering bestaat in december 40 jaar, over dit heugelijke feit en de bedrijfscatering stond onlangs een mooi artikel in Nieuwsblad Stedendriehoek. Lees hier het artikel op de website van de Stedendriehoek.