Bruiloft
cateraar

Bij Gotink Catering begrijpen we dat jullie bruiloft een van de mooiste dagen van jullie leven moet zijn. Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat alles op het gebied van catering perfect geregeld is.

Bruiloft catering Gotink
  • Eigen catering manager
  • Gotink bediening aanwezig
  • Bereiding op locatie mogelijk
  • Voor meer dan 1.000 mensen mogelijk
  • Onze eigen catering manager regelt alles tot in de puntjes
  • Servies en glazen leveren wij
  • Facturatie achteraf

Cateringmogelijkheden bruiloft

Wij bieden een breed scala aan eten voor het huwelijksfeest die passen bij elke stijl en elk budget.

Barbecue catering bruiloft

Een barbecue is een populaire en informele optie voor de catering van het trouwfeest. Wij bieden verschillende mogelijkheden, van luxe vlees- en visgerechten tot vegetarische en veganistische opties. Onze ervaren koks bereiden alles vers op locatie, zodat jullie samen met jullie gasten kunnen genieten van heerlijk gegrilde gerechten.

Buffet op bruiloft

Een buffet biedt de vrijheid om te kiezen uit een breed scala aan gerechten. Wij kunnen diverse thema’s en stijlen buffetten verzorgen, van klassieke gerechten tot wereldse smaken. Elk buffet is zorgvuldig samengesteld om aan de hoogste culinaire normen te voldoen.

Hapjes bruiloft

Hapjes zijn ideaal voor een informele sfeer of als aanvulling op een diner of buffet. Onze selectie varieert van luxe borrelhapjes tot eenvoudige en smaakvolle fingerfood. Perfect om jullie gasten te verrassen tijdens de receptie of het feest.

Diner bruiloft

Voor een formele en stijlvolle bruiloft is een diner mogelijk. Wij bieden zowel driegangenmenu’s als uitgebreide diners aan, volledig afgestemd op jullie wensen. Onze chef-koks werken met seizoensgebonden en lokale ingrediënten om een onvergetelijke culinaire ervaring te creëren.

Lunch bruiloft

Willen jullie het trouwfeest overdag vieren met een heerlijke lunch? Wij bieden diverse lunchmogelijkheden, van uitgebreide lunchbuffetten tot verfijnde broodjes en salades. Ideaal voor een intieme en ontspannen bruiloftslunch.

Catering bruiloft kosten

De kosten van bruiloftcatering variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal gasten, de gekozen menu-opties en eventuele extra services. Bij Gotink Catering bieden wij maatwerk, zodat wij een offerte kunnen opstellen die perfect aansluit bij jullie wensen en budget. Ons doel is om bruiloftscatering niet alleen heerlijk, maar ook betaalbaar te maken.

Zijn jullie klaar om jullie droombruiloft tot in de puntjes te laten verzorgen door Gotink Catering? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons weten hoe wij kunnen helpen om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Neem gerust contact op