Maaltijdservice
Deventer

Direct aanvragen
Kies uw producten en vraag direct aan.
U betaalt na de bezorging
Hulp nodig? Bel ons op 0570 626 606

Dankzij de maaltijdservice in Deventer kunt u dagelijks genieten van een verse maaltijd. Gotink Catering zorgt voor heerlijke warme maaltijden. De maaltijdservice is het best te vergelijken met het welbekende tafeltje dekje van vroeger. De kwaliteit van onze maaltijden ligt hoog, we bieden zowel warme als koude maaltijden aan.

  • We maken alles zelf, waardoor we kwalitatief top maaltijden bieden
  • We gebruiken verse ingrediënten
  • Werken volgens de richtlijnen van HACCP
  • Ruim aanbod

Tafeltje dekje Deventer

Onze maaltijdservice is te vergelijken met het welbekende tafeltje dekje in Deventer van vroeger. Wij bezorgen de verse maaltijden in Deventer aan huis. De bezorging wordt verzorgd door de rode opvallende Gotink busjes met een vaste bezorger. Mocht de maaltijd, gezien persoonlijke omstandigheden, tot in de keuken moeten worden bezorgd is dat geen probleem.

Hoe houden we de maaltijd vers?

Alle maaltijden worden netjes verpakt in een hygiënische aluminium wegwerp verpakking die dicht geseald is. De verpakking gaat bij ons de oven in en wordt tot de juiste temperatuur opgewarmd. Vervolgens wordt de maaltijd meteen in een zwarte isolatie box verpakt, zodat de bezorger met een warme maaltijd bij u aan de deur staat. De koelverspakketten worden in een magnetronverpakking bezorgd. Deze bewaart u in de koelkast en kunt u gemakkelijk zelf opwarmen.

Vanuit de oven gaan de Gotink Maaltijden in zwarte isolatieboxen. De maaltijden blijven zo voor lange tijd warm. Met de isolatie box verschijnt de bezorger bij u aan de deur.

De maaltijden

Wij bieden zowel warme maaltijden als koude maaltijden aan. Onze maaltijden bevatten weinig zout, maar u kunt ook kiezen voor een geheel zoutloze maaltijd. Als er dieetvoorschriften zijn, horen wij dat graag. Daar houden wij dan rekening mee.

Aanmelden voor de maaltijdservice in Deventer

Wilt u zichzelf of uw (groot)ouders aanmelden voor een maaltijdservice in Deventer? Dat kan via ons aanmeldformulier. U kunt eerst altijd eenmalig 3 koelversmaaltijden voor €15,- proberen. Woont u niet in Deventer? Geen probleem, wij richten ons op meerdere plaatsen. Zoals bijvoorbeeld Apeldoorn en Zutphen. Heeft u vragen over de maaltijdservice? Neem gerust contact met ons op en wij geven u de informatie die u nodig heeft.

Neem gerust contact op