Maaltijdservice in Zutphen

Zoekt u een maaltijdservice in Zutphen die elke dag verse maaltijden bezorgt? Gotink Catering heeft al bijna 40 jaar ervaring in het klaarmaken en bezorgen van heerlijke verse maaltijden. Onze maaltijdservice is te vergelijken met het welbekende tafeltje dekje. Wij bezorgen dagelijks warme en koude maaltijden die we vers bereiden.

Wilt u elke dag thuis een verse maaltijd ontvangen of dit regelen voor uw (groot)ouders? Vul het aanmeldformulier in en maakt gebruik van onze maaltijdservice in Zutphen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

  • We koken alles zelf, waardoor we kwalitatief top maaltijden aanbieden
  • Het eten wordt vers bereid
  • We werken volgens de richtlijnen van HACCP
  • Ruim aanbod
  • 4,5 sterren uit 20 Google reviews

Vertrouwd en gewaardeerd. 4.5/5 sterren uit 20 reviews op Google.

Warme maaltijden

Bij onze warme maaltijdservice kiest u elke dag uit drie menu’s. We hebben een ‘Hollandse pot’ menu, met aardappels (of puree), groente en vlees. Ook hebben we andere menu’s met variaties uit verschillende keukens. Zoals de Italiaanse, Mexicaanse en Chinese keuken. Daarnaast leveren we seizoensgebonden maaltijden of vegetarische maaltijden. Het is maar net wat u lekker vindt.

Goed verpakte warme maaltijden

Wij verpakken de warme maaltijden in een hygiënische aluminium wegwerpverpakking die dicht geseald is. Deze warmen wij goed op en verpakken wij vervolgens in een zwarte isolatie box, zodat de maaltijd warm bij uw huis in Zutphen aankomt. De koelverspakketten verpakken wij in een magnetronverpakking. Wij bezorgen de warme en koude maaltijden niet alleen in Zutphen, maar ook in bijvoorbeeld Deventer en Apeldoorn.

Koelverspakketten

Naast warme maaltijden, leveren wij ook koelverspakketten. De kant-en-klaar maaltijden bevatten dezelfde maaltijden als uit onze warme maaltijd service. Ze zijn verpakt in een magnetronverpakking, zodat u ze zelf gemakkelijk kunt opwarmen. U kunt onze koelverspakketten in de koelkast bewaren.

Bezorging van de maaltijd

Wij bezorgen de maaltijden iedere dag in onze opvallende rode Gotink busjes. U krijgt een vaste bezorger. Indien de maaltijd wegens persoonlijke omstandigheden tot in de keuken moet worden bezorgd, doet de bezorger dit. Onze maaltijdservice is eigenlijk te vergelijken met het tafeltje dekje in Zutphen van vroeger.

Meld u aan voor een maaltijdservice in Zutphen

Wilt u graag gebruikmaken van onze maaltijdservice in Zutphen? Of wilt u dit voor uw (groot)ouders regelen? Meldt u bij ons aan voor warme en koude maaltijden. Wij bezorgen niet alleen in Zutphen, maar ook in bijvoorbeeld Deventer en Apeldoorn. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat kost een maaltijdservice in Zutphen?

De kant-en-klare maaltijdservice in Zutphen is beschikbaar in drie varianten die alle drie ook een andere prijs hebben. Een standaard maaltijd kost €7,09, een vegetarische maaltijd kost €7,30 en een luxe maaltijd kost €7,57. Deze drie varianten van de maaltijdservice in Zutphen gaan om de maaltijden die u thuis in de magnetron kunt opwarmen. Wij hanteren een andere prijs voor de warme maaltijdservice, die uw vaste Gotink bezorger uiteraard warm komt bezorgen in het bekende rode busje. Bent u slecht ter been? Onze bezorgers leveren maaltijden tot uw koelkast toe.

Wat kost tafeltje dekje in Zutphen?

Wanneer u ervoor kiest om tafeltje dekje warm te laten bezorgen, is deze maaltijdservice in Zutphen inclusief de leverkosten beschikbaar vanaf €8,95 per maaltijd. Mocht u geïnteresseerd zijn, is het mogelijk om de bestelling apart aan te vullen met dingen zoals: soepen, nagerechten, een stuk fruit of gesneden fruit. Omdat Gotink de maaltijd voor u of uw familie warm houdt met een hiervoor bestemde verpakking, ligt de prijs iets hoger. Iedere dag heeft u de keuze uit drie menu’s: Hollandse pot, internationaal (zoals Italiaans, Mexicaans, Chinees) of seizoensgebonden maaltijden.

Wanneer wordt mijn warme maaltijd bezorgd?

Omdat er een verschil is tussen tafeltje dekje en de warme maaltijdservice van Gotink, hanteren wij ook andere dagen en tijdstippen waarop wij de maaltijden bij u thuis leveren. De warme maaltijdservice in Zutphen wordt doordeweeks van maandag t/m vrijdag tussen 16:00 en 18:00 bezorgd zodat u rond het avondeten kunt genieten van een warme vers bereide maaltijd. De tafeltje dekje maaltijden worden van maandag t/m zaterdag tussen 11:00 en 13:00 bij u thuis geleverd. Deze kunt u in de magnetron opwarmen en er vervolgens van genieten.

Hoe gezond zijn de maaltijden van Gotink?

Of u kiest tussen de Hollandse pot, internationale of vegetarische maaltijd: alle maaltijden van Gotink bevatten standaard weinig zout. Toch geven we u de extra mogelijkheid om voor zoutloze- of -arme maaltijden te kiezen. Ook met andere dieetvoorschriften kunnen wij rekening houden. Heeft u een glutenvrij dieet? In samenwerking met diverse leveranciers maken wij glutenvrije maaltijden. De maaltijden met speciale dieetvoorschriften bezorgen wij ook warm aan huis.