Gotink Maaltijden maaltijdservice

Maaltijdservice Zutphen

Zoekt u een maaltijdservice in Zutphen die elke dag verse maaltijden bezorgt? Gotink Catering heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het klaarmaken en bezorgen van heerlijke verse maaltijden. Onze maaltijdservice is te vergelijken met het welbekende tafeltje dekje. Wij bezorgen dagelijks warme en koude maaltijden die we vers bereiden.

Wilt u elke dag thuis een verse maaltijd ontvangen of dit regelen voor uw (groot)ouders? Vul het aanmeldformulier in en maakt gebruik van onze maaltijdservice in Zutphen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

  • We koken alles zelf, waardoor we kwalitatief top maaltijden aanbieden
  • Het eten wordt vers bereid
  • We werken volgens de richtlijnen van HACCP
  • Ruim aanbod
  • 4,5 sterren uit 22 Google reviews

★★★★★ Vertrouwd en gewaardeerd. 4.5/5 sterren uit 22 reviews op Google.

Warme maaltijden

Bij onze warme maaltijdservice kiest u elke dag uit drie menu’s. We hebben een ‘Hollandse pot’ menu, met aardappels (of puree), groente en vlees. Ook hebben we andere menu’s met variaties uit verschillende keukens. Zoals de Italiaanse, Mexicaanse en Chinese keuken. Daarnaast leveren we seizoensgebonden maaltijden of vegetarische maaltijden. Het is maar net wat u lekker vindt.

Goed verpakte warme maaltijden

Wij verpakken de warme maaltijden in een hygiënische aluminium wegwerpverpakking die dicht geseald is. Deze warmen wij goed op en verpakken wij vervolgens in een zwarte isolatie box, zodat de maaltijd warm bij uw huis in Zutphen aankomt. De koelverspakketten verpakken wij in een magnetronverpakking. Wij bezorgen de warme en koude maaltijden niet alleen in Zutphen, maar ook in bijvoorbeeld Deventer en Apeldoorn.

Koelverspakketten

Naast warme maaltijden, leveren wij ook koelverspakketten. De kant-en-klaar maaltijden bevatten dezelfde maaltijden als uit onze warme maaltijd service. Ze zijn verpakt in een magnetronverpakking, zodat u ze zelf gemakkelijk kunt opwarmen. U kunt onze koelverspakketten in de koelkast bewaren.

Bezorging van de maaltijd

Wij bezorgen de maaltijden iedere dag in onze opvallende rode Gotink busjes. U krijgt een vaste bezorger. Indien de maaltijd wegens persoonlijke omstandigheden tot in de keuken moet worden bezorgd, doet de bezorger dit. Onze maaltijdservice is eigenlijk te vergelijken met het tafeltje dekje in Zutphen van vroeger.

Meld u aan voor een maaltijdservice in Zutphen

Wilt u graag gebruikmaken van onze maaltijdservice in Zutphen? Of wilt u dit voor uw (groot)ouders regelen? Meld u bij ons aan voor warme en koude maaltijden. Wij bezorgen niet alleen in Zutphen, maar ook in bijvoorbeeld Deventer en Apeldoorn. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.