Maaltijdservice

Maaltijdservice in Apeldoorn

Zoekt u een maaltijdservice in Apeldoorn die heerlijke maaltijden bezorgt? Gotink Catering staat voor u klaar met het welbekende tafeltje dekje. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar heerlijke maaltijden aan huis bezorgt. Wij koken verse maaltijden die we bij u of uw (groot)ouders aan de deur bezorgen. We bezorgen warme én koude maaltijden.

Maaltijdservice in Apeldoorn van Gotink Catering

  • Wij maken alles zelf, waardoor onze maaltijden kwalitatief top zijn
  • Altijd een verse maaltijd
  • We werken volgens de richtlijnen van HACCP
  • Ruim aanbod aan warme en koude maaltijden
  • 4,4 sterren uit 15 Google reviews

 

 

Koelverspakketten

Naast warme maaltijden, leveren wij ook koelverspakketten. De kant-en-klaar maaltijden bevatten dezelfde maaltijden als uit onze warme maaltijd service. Ze zijn verpakt in een magnetronverpakking, zodat u ze zelf gemakkelijk kunt opwarmen. U kunt onze koelverspakketten in de koelkast bewaren.

Warme maaltijden

Bij onze warme maaltijdservice kiest u elke dag uit drie menu’s. We hebben een ‘Hollandse pot’ menu, met aardappels (of puree), groente en vlees. Ook hebben we andere menu’s met variaties uit verschillende keukens. Zoals de Italiaanse, Mexicaanse en Chinese keuken. Daarnaast leveren we seizoensgebonden maaltijden of vegetarische maaltijden. Het is maar net wat u lekker vindt.

Bezorging van de maaltijd

Wij bezorgen de maaltijden iedere dag in onze opvallende rode Gotink busjes. U krijgt een vaste bezorger. Indien de maaltijd wegens persoonlijke omstandigheden tot in de keuken moet worden bezorgd, doet de bezorger dit. Onze maaltijdservice is eigenlijk te vergelijken met het tafeltje dekje in Apeldoorn van vroeger.

Goed verpakte warme maaltijden

Wij verpakken de warme maaltijden in een hygiënische aluminium wegwerpverpakking die dicht geseald is. Deze warmen wij goed op en verpakken wij vervolgens in een zwarte isolatie box, zodat de maaltijd warm bij uw huis in Apeldoorn aankomt. De koelverspakketten verpakken wij in een magnetronverpakking. Wij bezorgen de warme en koude maaltijden niet alleen in Apeldoorn, maar ook in bijvoorbeeld Deventer en Zutphen.

Aanmelden voor de maaltijdservice in Apeldoorn

Wilt u gebruikmaken van onze maaltijdservice in Apeldoorn? Meldt u aan via ons aanmeldformulier en ontvang dagelijks een verse maaltijd. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
Neem contact op Bel: 0570 626 606