Koelvers
maaltijden

 • Bezorging ma. t/m vr. tussen 11:00-13:00 en 16:00-18:00
 • Bezorging za. tussen 11:00 – 13:00
 • U krijgt één vaste bezorger
 • Dagelijks warm of koud aan huis bezorgd

Koelverspakketten aan huis

In het koelverspakket zijn de Gotink Maaltijden verpakt in een magnetronverpakking en deze maaltijden worden koud geleverd. Dezelfde goede kwaliteit als die bij de warme Gotink Maaltijden, maar dan minimaal drie maaltijden tegelijkertijd bezorgd en op dinsdag en/of vrijdag geleverd.

Bezorging koelverspakketten

De kant-en-klaar maaltijden worden in een koelverspakket twee maal per week bezorgd. Op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag tussen 13:30 en 17:00 uur bezorgen wij de koelverspakketten.

Het bezorggebied van Gotink Maaltijden is in de gemeentes: Deventer, Apeldoorn (deels), Zutphen, Ommen, Hellendoorn, Lochem, Olst-Wijhe, Raalte, Rijssen-Holten, Voorst en de tussenliggende dorpen.
In de gemeente Ommen en omgeving bezorgen wij de Gotink Oco koelvers maaltijden op dinsdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur.

In de gemeentes Apeldoorn, Hellendoorn en Rijssen kunnen de bezorgtijden afwijken. Bel ons voor de actuele bezorgtijden op het nummer 0570 626 606.

Eén van onze rode busjes met een vaste bezorger komt de kant-en-klaar maaltijden brengen. Wij bezorgen tot in de keuken en/of koelkast. Er bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van onze sleutelservice, hierbij beheren wij uw sleutel zorgvuldig en kan de bezorger de maaltijden voor u in de koelkast zetten.

Kant-en-klaar maaltijden menu

De Gotink Maaltijden koelvers menu keuzes zijn:

 • Verschillende ‘Hollandse pot’ maaltijden, met aardappels (of puree), groente, vlees en jus
 • Internationale maaltijd variaties zoals Italiaans, Mexicaans, Aziatisch en seizoensgebonden gerechten
 • Vegetarische maaltijden
 • Luxe maaltijden
 • Kosten koelverspakket

  € 7,65 is de vanaf prijs voor één kant-en-klare Gotink maaltijd. De minimale bestelhoeveelheid is drie maaltijden per bestelling en de prijs is inclusief bezorgkosten. Los bij te bestellen zijn: soepen, vla/yoghurt, een ambachtelijk toetje, een stuk fruit en gesneden fruit.
  Bij onze koelverspakketten werken wij met een automatische incasso. Eenmaal per maand wordt het bedrag geïncasseerd en ontvangt u een overzicht waarin per week wordt aangeven hoeveel er is afgenomen.
  Belangrijk om te weten is dat op korte termijn afbestellen niet kosteloos kan.

  De prijzen zijn inclusief 9% BTW en per 5 juni 2023 gewijzigd.

 • Bewaren en opwarmen

  De kant-en-klaar maaltijden kunnen in de koelkast bewaard worden. De koelvers maaltijden worden koud in een thermobox door de vaste bezorger afgeleverd. Op het etiket staat een TGT datum. Na het verstrijken van deze datum is ons advies de maaltijd niet meer te consumeren. Warm de koelvers maaltijd op in de magnetron. Prik enkele gaatjes in het plastic en zet de maaltijd vijf minuten in de magnetron op 700 watt.

 • Annuleren

  De koelverspakketten leveren wij op dinsdag- en vrijdagmiddag, deze kunnen t/m twee werkdagen van tevoren gratis geannuleerd worden. Bij een annulering een werkdag van tevoren brengen wij 50% van de kosten in rekening. De volledige kosten worden in rekening gebracht bij een annulering op de bezorgdag zelf.

Bestellen koelverspakket met kant-en-klaar maaltijden

Vaste afnemers vullen weekmenu lijsten in en geven deze mee aan onze bezorger. De lijst mailen of via de bestelwebsite doorgeven kan ook. Dien de bestelling uiterlijk in op de dinsdag voorafgaand aan de bezorgingsweek. Op korter termijn bestellen van koelverspakketten is niet mogelijk. Mocht u toch snel een maaltijd willen, dan kan u gebruik maken van onze warme maaltijdservice. Meldt u hieronder aan voor de koelverspakket maaltijdservice.

Gotink Maaltijden in het nieuws

Over het koelverspakket van Gotink Maaltijden stond een mooi artikel in nieuwsblad de Stedendriehoek. Lees het artikel over de kant-en-klaar maaltijden en maaltijdservice overnames.

Neem gerust contact op