Warme maaltijd aan huis

Gotink Maaltijden worden dagelijks warm aan huis bezorgt, door een vaste bezorger. De warme maaltijden worden van maandag t/m zaterdag tussen 11:00 en 13:00 uur geleverd. Het best is deze warme maaltijd service te vergelijken met het tafeltje dekje van vroeger. Bij het maken van de warme maaltijden kunnen wij met veel dieetmogelijkheden rekening houden.

Gotink Maaltijden bezorgt de warme maaltijden in omgeving:
Deventer, Twello, Terwolde, Olst, Raalte, Lochem, Zutphen, Voorst, Almen, Bathmen, Diepenveen, Eefde, Epse, Gorssel, Harfsen, Heeten, Holten, Laren, Lettele, Nijverdal, Okkenbroek, Schalkhaar, Warnsveld, Wierden, Wilp.
Onze partner Coolinair Rijssen bezorgt de warme ‘Gotink’-maaltijden
in Rijssen, Wierden en Enter.

De warme maaltijdkeuzes

Bij de warme maaltijdservice is er iedere dag keuze uit drie menu’s:

  • Een ‘Hollandse pot’ menu: met aardappels (of puree), groente en vlees
  • Andere menu’s met variaties zoals Italiaans, Mexicaans, Chinees en seizoensgebonden maaltijden
  • Vegetarische maaltijden

Bekijk de menulijst voor de aankomende weken van de warme maaltijdvoorziening.

Hoeveel kost het?  

De prijs voor een warme maaltijd verschilt per regio. Dit heeft met name met de aanrijtijden te maken. De prijzen per maaltijd zijn inclusief fruit of voor- of nagerecht:

€8,25Deventer, Diepenveen, Schalkhaar
€8,40Epse, Gorssel, Bathmen, Olst, Twello, Wilp, Lettele, Heeten,
Okkenbroek, Eefde, Zutphen, Warnsveld, Voorst, Raalte
€8,50Holten, Terwolde, Almen, Harfsen, Laren, Lochem
€8,50Gotink Coolinair Maaltijdservice
Rijssen, Wierden, Enter

Bij onze maaltijdservice werken wij met een automatisch incasso. Eenmaal per maand wordt het bedrag geïncasseerd en ontvangt u een overzicht waarin per week wordt aangeven hoeveel u heeft afgenomen.

Dieetvoorschriften?

De Gotink Maaltijden bevatten standaard weinig zout, maar eveneens is er de optie voor zoutloze / -arme maaltijden. Met andere dieetvoorschriften kunnen wij ook rekening houden. De Gotink Maaltijden zijn ook in een vegetarische variant te bestellen. Heeft u een glutenvrij dieet? In samenwerking diverse leveranciers kunnen wij glutenvrije maaltijden warm aan huis leveren.

Hoe verpakt?

De maaltijd zit in een aluminium wegwerp verpakking die dicht geseald is. De Gotink Maaltijden gaan bij ons in de oven en worden tot de juiste temperatuur opgewarmd.

Vanuit de oven gaan de Gotink Maaltijden in zwarte isolatieboxen. De maaltijden blijven zo voor lange tijd warm. Met de isolatie box verschijnt de bezorger bij u aan de deur.

Hoe te bestellen?

Indien U ’s ochtends voor 10.00 uur bestelt, kunt U diezelfde dag nog een warme maaltijd ontvangen.
Dieetmaaltijden dienen wel min. 1 dag van tevoren te worden besteld. Vaste afnemers kunnen de weeklijsten invullen en aan onze bezorger mee terug geven.

Opgeven voor de warme maaltijdvoorziening

Op zon- en feestdagen wordt er geen warme maaltijd bezorgd. Naar wens leveren wij op zaterdag een koelvers maaltijd of huisgemaakte salades voor de zondag. Uiteraard geldt hetzelfde voor de feestdagen.

Dagelijks rijden er 15 rode busjes weg met een vaste bezorger. Onze bezorgers nemen nog de tijd voor u en indien naar wens zullen zij de maaltijd tot aan de keuken afleveren.

Particuliere instellingen

Dagelijks leveren wij ook aan particuliere instellingen. Gotink Maaltijden bezorgt warme maaltijden bij:

service flat Beeckestein

Stichting Ludgerus

woonzorglocatie Sint Jozef

De Benring in Voorst

Gotink Catering werkt veel samen met thuiszorg en -hulp organisaties Carinova en Zorgsaam.