Warme maaltijd aan huis

Gotink Maaltijden worden dagelijks warm aan huis bezorgt, door een vaste bezorger. De warme maaltijden worden van maandag t/m zaterdag tussen 11:00 en 13:00 uur geleverd. Het best is deze warme maaltijd service te vergelijken met het tafeltje dekje van vroeger. Bij het maken van de warme maaltijden kunnen wij met veel dieetmogelijkheden rekening houden.

Gotink Maaltijden bezorgt de warme maaltijden in omgeving:
Deventer, Schalkhaar, Diepenveen, Wesepe, Olst, Raalte, Heeten, Holten, Okkenbroek, Lettele, Bathmen, Harfsen, Laren, Lochem, Almen, Warnsveld, Zutphen, Eefde, Gorssel, Epse, Voorst, Wilp, Terwolde en Twello.
Gotink Coolinair Maaltijdservice uit Rijssen bezorgt de warme Gotink Maaltijden
in Rijssen, Wierden en Enter.

De warme maaltijdkeuzes

Bij de warme maaltijdservice is er iedere dag keuze uit drie menu’s:

  • Een ‘Hollandse pot’ menu: met aardappels (of puree), groente en vlees
  • Andere menu’s met internationale variaties zoals Italiaans, Mexicaans, Chinees en seizoensgebonden maaltijden
  • Vegetarische maaltijden

Bekijk de menulijst voor de aankomende weken van de warme maaltijdvoorziening.

Hoeveel kost het?  

De prijs voor een warme maaltijd verschilt per regio. Dit heeft met name met de aanrijtijden te maken. De prijzen per maaltijd zijn inclusief voor- / nagerecht of fruit:

€8,75Deventer, Schalkhaar, Diepenveen, Wesepe, Olst, Raalte, Heeten, Okkenbroek, Lettele, Bathmen, Warnsveld, Zutphen, Eefde, Gorssel, Epse, Voorst, Wilp en Twello
€8,95Holten, Terwolde, Almen, Harfsen, Laren en Lochem
€8,95Gotink Coolinair Maaltijdservice
Rijssen, Wierden en Enter

Bij onze maaltijdservice werken wij met een automatisch incasso. Eenmaal per maand wordt het bedrag geïncasseerd en ontvangt u een overzicht waarin per week wordt aangeven hoeveel u heeft afgenomen.

De prijzen zijn inclusief 9% BTW en per 15 november 2021 gewijzigd.

Hoe te bestellen?

Indien U ’s ochtends voor 10.00 uur bestelt, kan U eventueel diezelfde dag nog een warme maaltijd ontvangen. Dieetmaaltijden dienen wel minimaal één werkdag van tevoren te worden besteld. Vaste afnemers kunnen de weekmenu lijsten invullen en aan onze bezorger mee geven, bellen, mailen of via de bestelwebsite doorgeven.

Opgeven voor de warme maaltijdservice

Op zon- en feestdagen wordt er geen warme maaltijd bezorgd. Naar wens leveren wij op zaterdag een koelvers maaltijd of huisgemaakte salade voor de zondag. Uiteraard geldt hetzelfde voor de feestdagen.

Dagelijks rijden er 17 rode busjes weg met een vaste bezorger. Onze bezorgers nemen nog de tijd voor u en indien naar wens zullen zij de maaltijd tot aan tafel afleveren.

Hoe verpakt?

De maaltijd zit in een aluminium wegwerp verpakking die dicht geseald is. De Gotink Maaltijden gaan bij ons in de oven en worden tot de juiste temperatuur opgewarmd.

Vanuit de oven gaan de Gotink Maaltijden in zwarte isolatieboxen. De maaltijden blijven zo voor lange tijd warm. Met de isolatie box verschijnt de bezorger bij u aan de deur.

Dieetvoorschriften?

De Gotink Maaltijden bevatten standaard weinig zout, maar eveneens is er de optie voor zoutloze / -arme maaltijden. Met andere dieetvoorschriften kunnen wij ook rekening houden. De Gotink Maaltijden zijn ook in een vegetarische variant te bestellen. Heeft u een glutenvrij dieet? In samenwerking diverse leveranciers kunnen wij glutenvrije maaltijden warm aan huis leveren.

Particuliere instellingen

Dagelijks leveren wij ook aan particuliere instellingen. Gotink Maaltijden bezorgt warme maaltijden bij:

service flat Beeckestein

Stichting Ludgerus

woonzorglocatie Sint Jozef

De Benring in Voorst

Gotink Catering werkt veel samen met thuiszorg en -hulp organisaties Carinova en Zorgsaam.