Gotink Catering Events

Catering Deventer

Catering in Deventer en omgeving

Gotink Catering verzorgt catering in Deventer en omgeving bij zowel bedrijven als particulieren. Een barbecue voor een gezellig tuinfeest, van een groot bedrijfsfeest in de Lebuinuskerk tot een intieme borrel of een sportevenement, bijna alles kan geregeld worden. Voor de catering in de omgeving van Deventer hebben wij vele buffetten, koude of warme hapjes, diverse bedrijfslunches en -maaltijden in het assortiment. Bijkomend voordeel is dat Gotink Catering in de omgeving van Deventer (meestal) geen bezorgkosten in rekening brengt.

Catering Events Deventer

Onze cateringmanager is een echte horecatijger. Met haar jarenlange ervaring kan ze goed met u meedenken. Voor elke gelegenheid zet zij graag de puntjes op de i. Ook kan zij u totaal ontzorgen en de totale catering regelen.
Kortom: een goed verzorgde service op maat met daarnaast hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. Neem al uw wensen door met onze cateringmanager en vraag vrijblijvend een offerte aan. Mail naar info@gotink.nl of bel 0570 626 606 voor meer informatie. Bekijk de mogelijkheden.

Vergaderlunches

Ons assortiment vergaderlunches bestaat uit basic, classic en luxe lunches. Naast deze varianten bieden wij ook lunchwraps, club- en boeren sandwiches aan. Een eigen (bedrijfsspecifieke) lunch samenstellen? Bel ons op 0570 626 606, zo weet u na één telefoontje precies waar u aan toe bent.

Overwerkmaaltijden

De overwerkmaaltijden kunnen de werknemers gelijk nuttigen, want deze worden warm bij uw organisatie afgeleverd door Gotink Catering. Goede en gezonde bedrijfsmaaltijden die net iets lekkerder zijn dan die van thuis. De keuze bestaat uit een wisselend weekmenu en vijf dagmenu’s. Er is in overleg ook maatwerk mogelijk.

Catering hapjes

Gotink Catering verzorgt mooi opgemaakte koude en warme hapjes schalen. De hapjes zijn ideaal voor een feestelijke borrel, bijeenkomst of evenement. Wij verzorgen ook een hapjes buffet en in overleg kan eventueel een eigen hapjes assortiment worden samengesteld.

Catering nieuws in Deventer

Gotink Catering bestaat nu dik 40 jaar, hierover en over de catering stond een mooi artikel in Nieuwsblad Stedendriehoek. Lees hier het artikel op de website van de Stedendriehoek.