Gotink Catering Events

Catering Events in de Stedendriehoek

Gotink Catering verzorgt grote bedrijfsevenementen, (vrijdagmiddag) borrels, gezellige (tuin)feesten met barbecues, brunches, sportevenementen, chique meetings en nog veel meer. Onze Catering Events worden in goede banen geleid door onze onze zeer ervaren cateringmanager Juliët. Zij denkt graag met u mee om zo van uw event een onvergetelijke ervaring te maken.

Catering Events mogelijkheden

  • Sport- / bedrijfsevenementen op maat.
  • Grote feesten op locatie, van één of meerdere dagen. Bestel hierbij onze sfeervolle tenten om lekker buiten onder te vertoeven.
  • Walkingdinners.
  • Aangeklede brunches met bediening.
  • Een gezellige borrel met bedienend. personeel die een drankje uitserveren.
  • Een barbecue (in de tuin) waarbij één van onze koks het vlees bereidt.
  • Chique meetings tot in de puntjes verzorgd.

Catering Events met bediening

Bij een Catering Event kan de bediening natuurlijk niet ontbreken. Breidt onze buffetten, hapjes assortimenten en brunches uit met een drankenpakket en bedienend personeel. Laat onze koks op een houtskool barbecue het vlees bereiden bij een zomer/winter barbecue, daarnaast kan er natuurlijk ook een drankje worden uitgeserveerd. Juliët kan in samenwerking met verschillende partners alles leveren om een event compleet te maken: tafels, stoelen, sfeervolle lichtsnoeren, muziekinstallaties, tenten, slingers… u kan het zo gek niet bedenken en wij verzorgen het.

Vraag een offerte aan

Bel 0570 626 606 of mail info@gotink.nl om vrijblijvend een offerte aan te vragen. In overleg is het assortiment aan te passen. Juliët kan met u meedenken om zo een evenement helemaal naar wens in te richten.
Gotink Catering verzorgt Catering Events in de Stedendriehoek en nabijgelegen gemeentes. Vanaf 50 personen verzorgen wij in Ommen en omgeving de Catering vanuit het Gotink Oco Maaltijden pand.
Bekijk hieronder ons vaste catering aanbod.

Artikel over Gotink Catering Events

Onze cateringmanager Juliët gaf een interview aan Nieuwsblad Stedendriehoek. Lees in het artikel meer over de verschillende Gotink Catering Events, walkingdinners en over hoe na de Corona de catering is opgebloeid. Klik hier en lees het artikel op de website van Stedendriehoek.