Koelverspakket met kant-en-klaar maaltijden

De koelverspakketten met kant-en-klaar maaltijden bevatten de maaltijden uit onze warme maaltijdservice, maar zijn verpakt in magnetronverpakking. Dezelfde kwalitatief goede maaltijden, maar dan minimaal drie maaltijden tegelijkertijd bezorgd.

Bezorging

De koelverspakketten met kant-en-klaar maaltijden worden twee maal per week bezorgd. Op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag tussen 13:30 en 17:00 uur bezorgen wij de maaltijden.
Het bezorggebied van Gotink Catering is in de omgeving van:
Deventer, Apeldoorn, Wijhe, Raalte, Holten, Lochem, Zutphen
Almen, Bathmen, Diepenveen, Eefde, Epse, Gorssel, Harfsen, Heeten, Klarenbeek, Laren, Lettele, Nieuw Heeten, Okkenbroek, Olst, Schalkhaar, Terwolde, Teuge, Twello, Ugchelen, Voorst, Warnsveld, Wesepe en Wilp
Gotink Coolinair Maaltijdservice bezorgt in omgeving:
Rijssen, Nijverdal, Hellendoorn, Wierden, Enter en Goor

Eén van onze rode busjes met een vaste bezorger komt de maaltijden brengen. Wij bezorgen tot in de keuken. Er bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van onze sleutelservice, hierbij beheren wij uw sleutel zorgvuldig en kan de bezorger de maaltijden voor u in de koelkast zetten.

Wat schaft de pot?

De Gotink Maaltijden menu keuzes zijn:

  • Verschillende ‘Hollandse pot’ maaltijden, met aardappels (of puree), groente, vlees en jus
  • Internationale maaltijd variaties zoals Italiaans, Mexicaans, Aziatisch en seizoensgebonden gerechten
  • Vegetarische maaltijden

Bekijk de koelvers menulijsten voor de aankomende weken:

Hoeveel kost het?  

De prijs voor één kant-en-klaar maaltijd bedraagt €7,09. De minimale bestelhoeveelheid is drie maaltijden per bestelling. Dit is inclusief bezorgkosten.
Een los bij te bestellen stuk fruit is € 0,50, nagerecht is € 0,75 en soep is € 1,45.
Bij onze koelverspakketten werken wij met een automatisch incasso. Eenmaal per maand wordt het bedrag geïncasseerd en ontvangt u een overzicht waarin per week wordt aangeven hoeveel er is afgenomen.
Belangrijk om te weten is dat op korte termijn afbestellen niet kosteloos kan. Hiervoor geldt besteld = besteld.

De prijzen zijn inclusief 9% BTW en per 15 november 2021 gewijzigd.

Bewaren en opwarmen

De kant-en-klaar maaltijden kunnen in de koelkast bewaard worden. De koelvers maaltijden worden koud in een thermobox door de vaste bezorger afgeleverd. Op het etiket staat een TGT datum. Na het verstrijken van deze datum is ons advies de maaltijd niet meer te consumeren. Het opwarmen gebeurt in de magnetron. Prik enkele gaatjes in het plastic en warm de maaltijd vijf minuten op 700 watt.

Hoe te bestellen?

Vaste afnemers kunnen de weekmenu lijsten invullen en aan onze bezorger mee geven, bellen, mailen of via de bestelwebsite doorgeven. Bestellingen dienen de dinsdag voorafgaand aan de bezorgingsweek binnen te zijn. Op korter termijn bestellen van koelverspakketten is niet mogelijk. Mocht u toch snel een maaltijd willen, dan kan u gebruik maken van onze warme maaltijdservice. Meldt u hieronder aan voor de koelverspakket maaltijdservice: