Gotink Maaltijden maaltijdservice

Maaltijdservice Lochem

Heerlijke Gotink Maaltijden aan huis met onze maaltijdservice in Lochem

Zoekt u een maaltijdservice in Apeldoorn die elke dag verse maaltijden bezorgt? Gotink Catering heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het klaarmaken en bezorgen van heerlijke verse maaltijden. Onze maaltijdservice is te vergelijken met het welbekende tafeltje dekje. Wij bezorgen dagelijks koude maaltijden die we vers bereiden en gemakkelijk opgewarmd kunnen worden.

Waarom kiezen voor maaltijdservice in Lochem?

Wij zijn al bijna 40 jaar goed in de service van een heerlijke maaltijd aan huis. Sinds 2019 bieden we, naast de warme maaltijdservice, ook koude kant-en-klaar maaltijden aan. Waarom u voor Gotink Catering zou moeten kiezen voor maaltijden aan huis?

  • Alle gerechten worden zelf gemaakt
  • We hebben een ruim aanbod, voor ieder wat wils
  • We werken aan de hand van een wisselend weekmenu
  • We werken volgens de richtlijnen van HACCP
  • We hebben een grote klanttevredenheid
  • Gemakkelijk zelf op te warmen

★★★★★ Vertrouwd en gewaardeerd. 4.5/5 sterren uit 22 reviews op Google.

De warme maaltijdservice en koelverspakketten maaltijdservice

Bij ons heeft u de keuze tussen twee maaltijdservices: de warme maaltijdservice en de koelverspakketen maaltijdservice. Als u kiest voor de warme maaltijdservice, met andere woorden tafeltje dekje in Lochem, worden de maaltijden dagelijks bij u thuisbezorgd. Hierbij profiteert u van de ‘verser kan niet’ garantie. Er zijn bij deze optie veel dieetmogelijkheden en u beschikt over vaste bezorgers.

Bezorging van de maaltijd

Wij bezorgen de maaltijden met onze opvallende rode Gotink busjes, waarbij u altijd een vaste bezorger heeft. Mocht de maaltijd, wegens persoonlijke omstandigheden, tot in de keuken moeten worden bezorgd is dat geen probleem. Onze bezorgers doen dit graag voor u. Als u ’s morgens voor 10.00 uur een maaltijd bestelt, bezorgen we die dezelfde dag nog.

Uitgebreide menukeuze

Kiest u voor de koelverspakketten maaltijdservice? Dan heeft u een uitgebreide menukeuze, krijgt u minimaal drie koude kant-en-klaar maaltijden tegelijk en zijn er twee bezorgmomenten per week. Een Hollandse pot menu, internationaal menu of vegetarische maaltijden: voor ons is niets te gek. Bij beide services kunt u vanwege onze ruime aanbod gevarieerd eten én profiteren van topkwaliteit.

Meld u aan voor een maaltijdservice in Lochem

Wilt u zelf voortaan heerlijke maaltijden aan de deur of in uw keuken bezorgd krijgen? Of wilt u uw (groot)ouders aanmelden voor een maaltijdservice in Lochem? Meld u dan snel aan voor onze warme maaltijdservice of koelverspakketten maaltijdservice via ons aanmeldformulier. Woont u niet in de gemeente Lochem? Wij bieden deze maaltijdservice niet alleen aan in Lochem, maar ook in andere gemeenten. U kunt hierbij denken aan Maaltijdservice ApeldoornMaaltijdservice Zutphen en Maaltijdservice Deventer. Heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.