Lekkere hapjes plateaus

Een hapjes plateau is de perfecte manier om samen met anderen te genieten van een heerlijke selectie van hartige en/of zoete hapjes. Geniet van verschillende smaken en texturen, allemaal samengebracht op onze prachtige plateaus. Bestel één of meerdere plateaus en vul uw volgende evenement aan met al dit lekkers. De hapjes liever op een mooie klassieke schaal, bekijk dan ons koude hapjes assortiment.

De plateaus graag vier werkdagen van tevoren bestellen en vanaf twintig personen.

Plateau hartig | [ € 12,50 ]

Een heerlijke selectie van diverse vleeswaren, smaakvolle kaasjes, versgebakken broodjes en tapenade. Elk element is zorgvuldig gekozen om een Italiaanse antipasti ervaring te creëren, deze ervaring wordt ook nog eens bij u aan huis afgeleverd.

De prijs is per persoon en exclusief 9% BTW.

Een prosecco of rode wijn is in overleg apart bij te bestellen.

€ 15,- per fles

Plateau zoet | [ € 12,50 ]

Geniet van de zoete verleidingen van ons Grand Dessert plateau, gevuld met een overvloed aan heerlijke lekkernijen. Luxueuze bonbonnetjes, lekkere petit fours, glaasjes gevuld met mousse, dit plateau is een feest voor elke zoetekauw. Vers fruit is de gezonde snack die het feest compleet maakt.

De prijs is per persoon en exclusief 9% BTW.

Een dessertwijn (37,5cl) is apart bij te bestellen.

€ 15,- per fles

Plateaus bestellen

Bij Gotink Catering kunt u een Plateau hartig en Plateau zoet bestellen, goed gevuld met de meest heerlijke en verse lekkernijen. Ideaal voor elke gelegenheid: of het nu een (verjaardags)feestje, zakelijke bijeenkomst of een gezellige avond thuis is. Onze plateaus worden zorgvuldig samengesteld met alleen de beste ingrediënten, waardoor u altijd verzekerd bent van een smaakvolle ervaring en mooie presentatie. Bestel nu en geniet van onze heerlijke hartige en zoete lekkernijen!

Gotink Oco locatie Ommen

De plateaus kunnen ook worden afgehaald bij onze locatie in Ommen op de Brugstraat 16. Hierbij worden de hartige of zoete hapjes mooi opgemaakt op een wegwerp plateau.