Maaltijdservice
Wijhe

Direct aanvragen
Kies uw producten en vraag direct aan.
U betaalt na de bezorging
Hulp nodig? Bel ons op 0570 626 606


Zoekt u een dagelijkse maaltijdservice in Wijhe voor uzelf of uw (groot)ouders? Gotink Catering staat klaar om verse maaltijden aan huis te bezorgen. We bieden zowel warme als koude maaltijden aan, met veel variatie tussen de gerechten die wekelijks wisselen. Onze kant-en-klare koelverspakketten kunnen moeiteloos worden opgewarmd in de magnetron.

  • We koken alles zelf, waardoor we kwalitatief top maaltijden aanbieden
  • We gebruiken uitsluitend verse producten
  • We werken volgens de richtlijnen van HACCP
  • Ruim aanbod
  • 4,5 sterren uit 20 Google reviews
  • Koelvers maaltijden zijn gemakkelijk zelf op te warmen

Warme maaltijdservice in Wijhe

Met onze maaltijdservice in Wijhe geniet u of uw dierbare dagelijks van een versbereide maaltijd aan huis, rechtstreeks uit onze keuken. De maaltijden kunnen warm of koud worden bezorgd, van maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur. Elke dag heeft u ruime keuze uit diverse gerechten, te vinden op ons weekmenu. En hebt u speciale dieetwensen, zoals een glutenvrij dieet of vegetarische voorkeur? Laat het ons weten, wij passen onze gerechten graag aan.

Tafeltje dekje in Wijhe

Onze maaltijdservice is een moderne variant van het vertrouwde tafeltje dekje in Wijhe van vroeger. De bezorgers komen in opvallende rode busjes langs om uw maaltijden te verzorgen, net als vroeger. Als u wilt dat de maaltijd tot in de keuken wordt bezorgd, is dat voor onze bezorgers geen enkel probleem.

Hoe houden we de maaltijd vers?

Voor warme gerechten worden de maaltijden verpakt in hygiënische aluminium wegwerpverpakkingen, die luchtdicht worden afgesloten en in onze oven worden verwarmd tot de juiste temperatuur. Vervolgens gaan ze direct in een isolatiebox en de bezorgbus in, zodat ze lang warm blijven.

De koelverspakketten worden na bereiding verpakt in magnetronbestendige verpakkingen, die u gemakkelijk kunt bewaren in de koelkast tot het tijd is om te eten. Deze koude maaltijden worden op dinsdag- en vrijdagmiddag tussen 13.30 en 17.00 uur aan huis geleverd.

Aanmelden voor onze maaltijdservice in Wijhe

Wilt u zich aanmelden voor onze maaltijdservice in Wijhe? Voor uzelf of voor uw ouders? Vul dan ons aanmeldformulier op de website in. Als u voor 10.00 uur bestelt, kunt u eventueel dezelfde dag nog genieten van een warme maaltijd. Heeft u nog vragen? Neem gerust (telefonisch) contact met ons op.

Neem gerust contact op