Gotink Catering totaal cateraar

Bestellen bij Gotink Catering

Catering bestellen kan tot tenminste vier werkdagen van tevoren of bel ons voor de mogelijkheden. Bestel lunches minimaal twee werkdagen van tevoren.

  Bestel tenminste vier werkdagen van tevoren of bel ons voor de mogelijkheden: 0570 62 66 06

  * verplichte velden

  Vergaderlunches bestellen

  Bestel een basic, classic of luxe lunch. Ook zijn er losse broodjes (vanaf 10 stuks), boeren sandwiches en lunchwraps te bestellen. Geef een lunch bestelling minimaal twee werkdagen van tevoren door.

  Overwerkmaaltijden bestellen

  Gotink Catering levert gezonde en lekkere maaltijden warm af bij uw organisatie. De maaltijden kunnen gelijk opgegeten worden. Er is een wisselend weekmenu, vijf dagmenu’s en er is daarnaast maatwerk mogelijk.

  Koude en warme hapjes

  De koude of warme hapjes worden mooi opgemaakte op schalen. Of bestel prachtige hapjes plateaus met heerlijke hartige en/of zoete koude hapjes.

  Buffetten bestellen

  Gotink Catering heeft koude/warme, hapjes, internationale, stamppotten, meatlovers, luxe en dessert buffetten. Voor iedere smaak of gelegenheid hebben wij een passend buffet.

  Barbecues

  Wij leveren basic, classic of luxe barbecuepakketten bestaande uit het vlees, de koude bijgerechten en de saus. Tegen een meerprijs leveren wij de gasbarbecue. Of kies vanaf dertig personen voor een heerlijke houtskool barbecue.

  Salades uit eigen keuken bestellen

  Onze welbekende salades worden bij ons in de keuken op ambachtelijke wijze bereidt. Wij bezorgen de losse salades in een luxe verpakking en de grotere salades op een mooie classic schaal.

  Bestel catering in Ommen en omgeving

  Bestel hier ook de catering voor Ommen en omgeving. Wij verzorgen hier catering op maat vanaf vijftig personen. Op de Brugstraat 16 in Ommen bevindt zich onze locatie Gotink Oco Maaltijden, haal hier koude hapjes en plateaus af.