Verjaardag catering

Catering
op je verjaardag

Ontdek de diverse mogelijkheden die wij bieden, zoals antipasti of zoete plateaus om jouw verjaardagscatering tot een succes te maken.

Verjaardagscatering hapjes

Of je nu kiest voor een selectie van verfijnde koude hapjes, smaakvolle warme snacks of indrukwekkende hapjesplateaus, wij hebben voor elke smaak en gelegenheid iets te bieden. Bekijk de verschillende opties en stel jouw ideale verjaardagscatering samen.

Koude hapjes

Verfrissende en smaakvolle koude hapjes die perfect zijn voor een zomerse verjaardag, partycatering of als lichte tussendoortjes. 

We bieden een uitgebreid assortiment aan verrukkelijke vegetarische en veganistische opties. Probeer bijvoorbeeld ons kletzenbrood met walnoot en brie, of geniet van een caprese spiesje. Voor de veganistische liefhebbers hebben we heerlijke avocadosalades in glaasjes en gemarineerde champignons. Voor ieder wat wils, en altijd even smaakvol!

Hapjes plateaus

Onze hapjesplateaus zijn een ware eyecatcher op jouw feest. Een mix van verschillende hapjes, mooi gepresenteerd en ideaal om te delen. Van luxe hapjesplateaus met een diversiteit aan hapjes tot een plateau met dezelfde hapjes, er is voor ieder wat wils. Onze hapjes worden zorgvuldig samengesteld met verse ingrediënten en netjes gepresenteerd.

Voor grotere evenementen verzorgen wij ook uitgebreide hapjes buffetten. In overleg bieden we maatwerk, zoals schalen met jouw favoriete hapjes of themagerichte lekkernijen. Of het nu gaat om een themafeest of een andere speciale gelegenheid, wij zorgen voor de perfecte hapjes voor elk evenement!

Warme hapjes verjaardagscatering

Warme hapjes die je gasten verrassen met hun smaak en aroma. Van klassieke bitterballen tot exotische loempia’s en verrukkelijke mini-quiches. Perfect om de feestvreugde op te warmen.

Dinner party catering

Wil je jouw gasten echt in de watten leggen? Kies dan voor onze uitgebreide dinner party catering. Van smaakvolle buffetten en gezellige barbecues tot gezonde en kleurrijke salade schotels. Gotink Catering verzorgt alles, van grote bedrijfsevenementen en vrijdagmiddagborrels tot gezellige tuinfeesten met barbecues, brunches, sportevenementen en chique meetings. 

Wij verzorgen alles tot in de puntjes, zodat jij je volledig kunt richten op je gasten. We denken graag met je mee om van jouw gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken.

Buffetten verjaardagscatering

Een buffet biedt jouw gasten de mogelijkheid om te genieten van een breed scala aan gerechten. Van luxe voorgerechten tot smakelijke hoofdgerechten en verrukkelijke desserts. Alles wordt vers bereid met de beste ingrediënten. Daarnaast voegt een buffet wat dynamiek toe aan jouw event.

Barbecue

Gezellig buiten koken en eten met een uitgebreide barbecue. Wij verzorgen de complete barbecue-ervaring, inclusief diverse soorten vlees, vis, groenten en bijgerechten. Perfect voor een zomerse verjaardag!

Saladeschotels

Onze saladeschotels zijn een gezonde en kleurrijke toevoeging aan elk feest. Van frisse groentesalades tot rijkgevulde maaltijdsalades met vlees of vis. Altijd vers en met zorg bereid.

Contact opnemen

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden voor jouw verjaardag? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij kijken ernaar uit om jouw verjaardag tot een smakelijk succes te maken!

Neem contact op
Neem gerust contact op