Gotink Catering koude hapjes schaal

Hapjes voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid lekkere hapjes

Bent u op zoek naar een smakelijke traktatie voor uw feest of evenement? Al sinds jaar en dag verzorgt Gotink Catering mooi opgemaakte koude- en warme hapjes schalen. Wij bezorgen hapjes voor elke gelegenheid: warme en koude hapjes in een basis, classic en luxe assortiment, evenals een antipasti en zoet plateau. Wij leveren mooi opgemaakte schalen vanaf honderd hapjes of plateaus vanaf twintig personen.

Vega hapjes

Bij het koude hapjes is er een uitgebreide assortiment aan vega variaties. Zo zijn er onder andere kletzenbrood met walnoot en brie of een caprese spiesje als vegetarische hapjes. Bij de veganistische hapjes kan dit bijvoorbeeld een glaasje met avocadosalade of een gemarineerde champignon zijn.

Laat u verrassen door de kwaliteit en uitstraling van onze hapjes.

Hapjes voor echt elke gelegenheid

Voor grotere evenementen kan er ook een Hapjes buffet verzorgd worden. In overleg is er ook maatwerk mogelijk, denk bijvoorbeeld aan schalen met meer van dezelfde hapjes in plaats van rijen met wisselende hapjes. Ook hebben wij hapjes verzorgd die paste bij een themafeest. Kortom hapjes voor echt elke gelegenheid. Mail met vragen over maatwerk naar info@gotink.nl of bel 0570 626 606.

Hapjes voor elke gelegenheid in Ommen

Bij onze Gotink Oco locatie in Ommen kunnen de hapjes schalen of plateaus worden afgehaald. Wij brengen de hapjes hier niet rond, omdat wij in Ommen (nog) niet beschikken over een koelwagen. Hierbij worden de hapjes mooi opgemaakt op een wegwerp schaal of plateau.

Walkingdinner | de trend van dit moment

Een Walkingdinner is erg leuk voor bijvoorbeeld een staande bijeenkomst of opening. Hierbij worden er op locatie warme en koude gerechtjes uitgeserveerd door bedienend personeel. De gerechtjes kunnen worden aangevuld met (vooraf) onze hartige plateaus en de zoete plateaus (als dessert). Gotink Catering verzorgt een Walkingdinner vanaf dertig personen en uiteraard kan hierbij ook drank worden geserveerd. Het aanbod en de prijs is hierbij op aanvraag: mail info@gotink.nl of bel 0570 626 606 Gotink Catering.

Onze hapjes voor elke gelegenheid schalen en plateaus worden zorgvuldig samengesteld met verse ingrediënten en netjes gepresenteerd. We bieden de schalen vanaf honderd stuks aan en de plateaus vanaf twintig personen, dit is makkelijk uit te breiden voor grotere groepen en evenementen. Bestel en geniet binnenkort van een heerlijke hapjeservaring.